FAQ

Op deze pagina beantwoorden wij veel gestelde vragen. Om u het navigeren makkelijk te maken, hebben we deze vragen onderverdeeld in een aantal categorieën. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

1. Algemeen

Offery is een web-based applicatie waarmee u indrukwekkende offertes maakt op een gebruiksvriendelijke manier.

Nee, dat is niet nodig. Offery is een web-based applicatie die werkt vanuit uw browser.

Ja, Offery werkt op alle gangbare browsers.

Ja, Offery is onmiddellijk beschikbaar. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het invoeren van de stijlen en het vullen van de bouwstenen. Daarna kunt u direct offertes samenstellen en versturen.

2. Offertes

Nee, u kiest en upload zelf de achtergrondafbeeldingen. En u bepaalt ook zelf hoeveel afbeeldingen u toevoegt.

Ja, dat kan. U hoeft de offerte alleen maar aan te klikken en hij opent vanzelf in een nieuw scherm. Tijdens het maken van de offerte kunt u van iedere bouwsteen een preview krijgen.

Alle verstuurde offertes worden automatisch opgeslagen in een handig archiefsysteem onder ‘Offertebeheer’. Zo kunt u verstuurde offertes eenvoudig en snel inzien.

Ja, dat kan. De ontvanger kan de daadwerkelijke offertetekst gemakkelijk downloaden als pdf document en printen.

Wanneer u niet wilt dat een offerte nog bekeken wordt door uw klant, dan kunt u deze verwijderen uit Offery.

3. Bouwstenen

De bouwstenen zijn kleine, geavanceerde tools die zorgen voor indrukwekkende offertes. Het zijn de verschillende elementen van een offerte, die u naar eigen inzicht per offerte al dan niet toepast.

Alle bouwstenen kunt u zelf vullen met relevante content. Dit kan bijvoorbeeld tekst, foto- of videomateriaal zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de standaard bouwstenen kunt u zelf ook nieuwe bouwstenen aanmaken om zo uw offerte nóg beter te maken. Ga voor gedetailleerde informatie naar de pagina ‘Bouwstenen’.

Offery helpt u graag met het vullen van de bouwstenen. Neem daarvoor gerust telefonisch contact met ons op of stuur een mail via het contactformulier.

Niets moet. Standaard staan er wel alvast twee bouwstenen ‘aan’ omdat die over het algemeen altijd gebruikt worden. Dit zijn de bouwstenen ‘Offerte’ en ‘Contactpersonen’.

Elke bouwsteen is bruikbaar nadat u hem gevuld hebt met content. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Er zijn een aantal vaste bouwstenen waarvan wij denken dat u daarmee indruk maakt. Maar er zijn ook flexibele bouwstenen. Daarin kunt u van alles toevoegen. Ook geeft u zelf een titel aan de flexibele bouwstenen. Uw eigen creativiteit kunt u dus zeker gebruiken in Offery!

De meeste bouwstenen hoeft u niet iedere keer opnieuw te vullen. Bij deze twee is dat wel het geval: ‘Offerte’ en ‘Contactpersonen’. De inhoud van deze bouwstenen kan per offerte namelijk sterk verschillen.

Tijdens het maken van de offerte kunt u de bouwstenen gemakkelijk verslepen in de opmaak. Daarmee bepaalt u de opbouw van uw offertes.

4. Analyse

Nee. Wanneer u een Offery account hebt, kunt u de analyses kosteloos bekijken.

Er zijn verschillende analyses toepasbaar op uw offertes en nog specifieker op uw bouwstenen. Op de pagina ‘Offery Analytics’ leest u wat er allemaal mogelijk is.

5. Abonnementen

U sluit een contract voor minimaal 6 maanden af. Vervolgens kunt u per kwartaal opzeggen.

De kosten van Offery zijn afhankelijk van het pakket waar u voor kiest. Er zijn 3 pakketten die gebaseerd zijn op het aantal offertes per maand en/of het aantal gebruikers.

Nee, u betaalt alleen het maandelijkse bedrag. Vervolgens kunt u alle functionaliteiten gebruiken. Alle pakketprijzen staan op de pagina ‘Prijzen’. De eenmalige opstartkosten bedragen € 350,-.

Let op! U moet wel de content zelf invullen. Omdat dit per bedrijf erg verschilt, wordt deze niet meegeleverd. Wel kunnen wij met u meedenken en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

6. Mijn instellingen

Ja, dat kan. Ga daarvoor naar ‘Mijn account’.

Ja, dat kan. Via ‘Instellingen’ en ‘Organisatiestijl’ kunt u zelf kleuren, lettertypes en afbeeldingen wijzigen. Meestal hebben niet alle gebruikers toegang tot deze optie.

Ja, dat kan. Via ‘Instellingen’ en ‘Organisatiestijl’ kunt u zelf kleuren, lettertypes en afbeeldingen wijzigen. Meestal hebben niet alle gebruikers toegang tot deze optie.

7. Gebruikers

Offery kent 3 gebruikersrollen:

  1. Beheerder
    De beheerder heeft toegang tot alle onderdelen van Offery. Iemand met de beheerdersrol kan dus stijlen bewerken, bouwstenen vullen, offertes maken en offertes verzenden.
  2. Sales
    Vanuit de salesrol kunnen alleen offertes worden samengesteld en verstuurd. Iemand met een salesrol kan de inhoud van de overige bouwstenen niet aanpassen.
  3. Marketing
    Iemand in een marketingrol kan alle bouwstenen vullen, behalve de bouwsteen ‘Offerte’. Daarnaast bepaalt diegene de stijl en uitstraling. Vanuit de marketingrol kunnen geen offertes worden verstuurd.

8. Overig

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast staat er in de applicatie op iedere pagina een handige ‘Hulp nodig?’ button waarmee we u zoveel mogelijk op weg proberen te helpen.

Offery maakt indruk omdat u gebruikmaakt van meer dan alleen tekst. Daarin is Offery uniek in zijn soort. Naast tekst kunt u bijvoorbeeld ook video en afbeeldingen toepassen.

Een offerte is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Een (potentiële) klant bepaalt op basis van de offerte of hij/zij voor u of een concurrent kiest. Door extra, onderscheidende content aan te bieden, kunt u beter en sneller overtuigen.

Hulp nodig?

Bel ons of stuur een mail via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.